Atgal į straipsnių sąrašą

Sudėtinės dalys:


80 g brokolio
20 g svogūnų
30 g avinžirnių

1 a.š.(6 g) lydyto sviesto
Druskos, pipirų, „Persilado“ prieskonių (pagal skonį)



Gaminimo žingsniai:

Išverdame per naktį (ar ilgiau) mirkytus avinžirnius (apie 15 min).  Svogūną pakepiname ant lydyto sviesto, brokolį susmulkiname žiedynais ir nuplikome karštu vandeniu.  Viską pagardiname prieskoniais ir išmaišome.

Kcal.: 206

Skanaus

Studija „Sulieknėk sveikai“
MB „Valgau sveikai“

www.sulieknek.lt
www.facebook.com/sulieknek.sveikai

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. [email protected]
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram