PrintFriendly and PDF
Atgal į straipsnių sąrašą

294 Kcal

Sudėtinės dalys:
45 g avinžirnių
50 g morkos
20 g svogūno
½ (25 g) kiaušinio
1 a.š. (7 g) lydyto sviesto kepimui
Druskos, kmynų, ciberžolės
10 g petražolių

Gaminimo žingsniai:
1. Išverdame per naktį mirkytus avinžirnius (apie 15 min).
2. Svogūną ir morką labai smulkiai sutarkuojame. Virtus avinžirnius sumalame, saumaišome su daržovėmis, įmušame kiaušinio bei pagardiname prieskoniais. Išmaišome.
3. Formuojame kotletukus ir kepame keptuvėje su mažai riebalų.

Recepto autorė – sveiko maisto gaminimo kursų vadovė Aistė Švetkauskė

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. [email protected]
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram