Atgal į straipsnių sąrašą

Baltojo ir raudonojo kopūstų salotos su garstyčiomis – sudėtinės dalys:
120 g baltagūžis kopūstas

120 g raudonasis kopūstas

1 a.š. (6 g) ypač tyras alyvuogių aliejus

10 g garstyčios

10 g balzamiko actas

5 g petražolės


Baltojo ir raudonojo kopūstų salotos su garstyčiomis – gaminimo žingsniai:
1. Smulkiai sutarkuojame kopūstus ir pagardiname aliejaus, acto, garstyčių ir petražolių mišiniu.
2. Viską išmaišome ir skanaujame.

Kcal.: 158

Skanaus

Studija „Sulieknėk sveikai“
UAB „Valgau sveikai“

www.sulieknek.lt
www.facebook.com/vaida.kurpiene

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. [email protected]
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram