Atgal į straipsnių sąrašą

Sudėtinės dalys:
120 g baltagūžių kopūstų

120 g raudonųjų kopūstų

1 a.š. (6 g) ypač tyro alyvuogių aliejaus

10 g garstyčių

10 g balzamiko acto

5 g petražolių


Gaminimo žingsniai:

1. Smulkiai sutarkuojame kopūstus ir pagardiname aliejaus, acto, gasrtyčių ir petražolių mišiniu.
2. Viską išmaišome ir skanaujame.

Kcal.: 158

Skanaus

Studija „Sulieknėk sveikai“
MB „Valgau sveikai“

www.sulieknek.lt
www.facebook.com/sulieknek.sveikai

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. [email protected]
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram