Atgal į straipsnių sąrašą

Šis marinatas tinkamas tiek vištienai, tiek kalakutienai.

Sudėtinės dalys:
Vištienos filė

Marinatui:
4 skiltelės česnako (traiškyto)
1 v. š. kalendros sėklų
1/4 v. š. juodųjų pipirų (švieži geriausia)
2 1/2 v. š. mažos natrio koncentracijos sojos padažo

Gaminimo žingsniai:
1. Sutriname česnaką, kalendrų sėklas ir pipirus į vientisą masę (grūstuve arba trintuvu).
2. Gerai sumaišome gautą masę su sojos padažu. Supilame mišinį į plastikinį maistui skirtą maišelį.
3. Įdedame į maišelį filė ir marinuojame mažiausiai 2 valandas, geriausiai visą naktį.
4. Praėjus marinavimo laikui, išimame filė iš maišelio ir iškepame grilyje.

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Facebook

  • Instagram

  • vaida-kurpiene-573c26f40609d

    Registracija į Vaidos Kurpienės sveikos mitybos kursus

    Kursai prasideda