Atgal į straipsnių sąrašą

Daržovės ir tofu su aštriu saulėgrąžų pagardu – sudėtinės dalys:
120 g brokolis
120 g žiedinis kopūstas
120 g paprika
120 g morka
150 g tofu
50 g daigai – saulėgrąžų, liucernos, pipirnės ir pan.

Saulėgrąžų pagardui:
40 g sausos saulėgrąžos – jas išmirkome
800 ml virintas vanduo
Česnakas, čili pipiras
½ a.š. kuminas
Ciberžolė
Druska

150 g kaliaropė

Daržovės ir tofu su aštriu saulėgrąžų pagardu – sudėtinės dalys:  
1. Gaminame saulėgrąžų pagardą: saulėgrąžas išmirkome vandenyje ir trintuvu sutriname į vientisą masę su visomis sudėtinėmis dalimis.
2. Daržoves ir tofu susmulkiname ir gaminame juos garuose, kad vos paminkštėtų.
3. Valgome su saulėgrąžų pagardu ir šviežia smulkinta kaliarope.

Skanaus

Studija „Sulieknėk sveikai“
UAB „Valgau sveikai“

www.sulieknek.lt
www.facebook.com/vaida.kurpiene

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. [email protected]
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram