Atgal į straipsnių sąrašą

Sudėtinės dalys: 

120 g brokolio 
120 g žiedinio kopūsto
120 g paprikos
120 g morkos
150 g tofu
50 g daigų (saulėgrąžų, liucernos, pipirnės ir pan.)

Saulėgrąžų pagardas:


40 g sausų saulėgrąžų (išmirkyti)
~800 ml virinto vandens
Česnako, čili pipiro
½ a.š. kumino
½ a.š. ciberžolės
Druskos

150 g kaliaropės

Gaminimo žingsniai:
1. Saulėgrąžų pagardas: saulėgrąžas išmirkome vandenyje ir trintuvu sutriname į vientisą masę su visomis sudėtinėmis dalimis.
2. Daržoves ir tofu susmulkiname ir pagariname juos garuose, kad vos paminkštėtų.
3. Valgome su saulėgrąžų pagardu ir šviežia smulkinta kaliarope.

Skanaus

Studija „Sulieknėk sveikai“
MB „Valgau sveikai“

www.sulieknek.lt
www.facebook.com/sulieknek.sveikai

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. [email protected]
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram