Atgal į straipsnių sąrašą

Sudėtinės dalys:
Jautienos šoninės kepsnys

Marinatui:
2 v.š. dižono garstyčių
3 v.š. šviežiai spaustų citrinos sulčių
4 ½ a.š. Vorčesterio padažo

Padažui (iškeptam kepsniui pagardinti):
1 v.š. dižono garstyčių
80 ml ekologiškos grietinės ar natūralaus jogurto
1 smulkiai supjaustyto svogūno
1-2 a.š. (pagal skonį) krienų

Gaminimo žingsniai:
1. Marinato ingredientus sumaišome.
2. Jautienos kepsnį ištriname marinatu ir leidžiame pasimarinuoti bent 6 valandas prieš kepant ant grilio.
3. Pasiruošiame padažą: sumaišome visus ingredientus. Skaniausias kambario temperatūros.
4. Iškepame kepsnį ant grilio ir patiekiame su kambario temperatūros padažu.

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Facebook

  • Instagram