Sudėtinės dalys pagal porcijų dydžius

Maža porcija

Vidutinė
porcija

Produktai-sudėtinės dalys

Svoris, g

Svoris, g

Kalakutienos krūtinėlė155220
Žiedinis kopūstas150200
Česnakas6 (1 skiltelė)6 (1 skiltelė)
Druska0,50,5
Pipirai0,20,2
Karis0,20,2
Panc masala prieskoniai0,20,2
Riebalai kepimui6 (1 a.š.)10 (1,5 a.š.)
Kcal256354

Gaminimo žingsniai:
1. Kalakutieną įtriname citrinos sultimis, česnaku ir prieskoniais (pagal skonį). Iškepame keptuvėje su šiek tiek riebalų kepimui (pavyzdžiui, lydytu sviestu).
2. Susmulkintą žiedinį kopūstą taip pat trumpai pakepame keptuvėje.
Skanaus linki recepto autorė, maisto kursų vadovė Aistė Švetkauskė.

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!