Atgal į straipsnių sąrašą

Kaliaropės, ropės ir morkų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi – sudėtinės dalys:
100 g ropė
50 g kaliaropė
50 g morka
1 a.š. (6 g)  ypač tyras alyvuogių aliejus
20 g garstyčios
30 g šviežiai spaustos citrinos sultys
Druska

Kaliaropės, ropės ir morkų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi – gaminimo žingsniai:     

1. Daržoves sutarkuojame šiaudeliais.
2. Daržoves sumaišome su aliejaus, garstyčių, citrinos sulčių ir druskos mišiniu.

Kcal.: 150

Skanaus

Studija „Sulieknėk sveikai“
UAB „Valgau sveikai“

www.sulieknek.lt
www.facebook.com/vaida.kurpiene

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. [email protected]
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram