Atgal į straipsnių sąrašą

Kaliaropių ir morkų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi – sudėtinės dalys:
120 g kaliaropė
120 g morka
1 a.š. (6 g) ypač tyras alyvuogių aliejus
Druska, šviežiai malti juodieji pipirai – pagal skonį
Bazilikai ir krapai, švieži arba šaldyti – pagal skonį
Česnako skiltelė – nebūtina

Kaliaropių ir morkų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi – gaminimo žingsniai:

1. Spacialia tarka šiaudeliais sutarkuojame kaliaropes ir morkas.
2. Sudedame daržoves į dubenį ir pagardiname ypač tyru alyvuogių aliejumi bei prieskoniais.
3. Viską išmaišome ir skanaujame.

Kcal.: 149

Skanaus

Studija „Sulieknėk sveikai“
UAB „Valgau sveikai“

www.sulieknek.lt
www.facebook.com/vaida.kurpiene

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. [email protected]
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram