Lapinės salotos su vyšniniais pomidorais sudėtinės dalys (1 porcija):
50 g romėniškų salotų
50 g cikorijos
2 saujų lapinių garbanotų salotų
50 g garžgraistės (rukolos)
50 g raudonasis svogūnas
100 g vyšninių pomidorų
50 g avokado
5 g grūdėtų garstyčių
5 g Agavos sirupo
Lapinės salotos – gaminimo žingsniai:
1. Susmulkiname visas salotas ir sudedame į dubenį.
2. Supjaustome svogūną žiedais ir suberiame į dubenį.
3. Supjaustome vyšninius pomidorus, agurką, avokadą. Suberiame į dubenį.
4. Pagal skonį sumaišome grūdėtas garstyčias  ir agavos sirupą, gautą padažą supilame į dubenį ir gerai išmaišome.
Kcal – 189
Skanaus linki recepto autorė –Kristina D.

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!