Atgal į straipsnių sąrašą

262 Kcal

Sudėtinės dalys:
50 g viso grūdo kietagrūdžių makaronų
50 g pomidorų
20 g mėlynojo svogūno
1 a.š. (7 g) lydyto sviesto

Gaminimo žingsniai:
1. Išverdame makaronus (jie turi likti kramtomos konsistencijos).
2. Į įkaitintą keptuvę įdedame lydyto sviesto, šiek tiek pakepiname svogūną, sudedame pomidorus ir išvirtus makaronus bei kelias minutes patroškiname.

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. [email protected]
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram