Atgal į straipsnių sąrašą

196 kcal

Sudėtinės dalys:
70 g burokėlių lapų
70 g gražgarsčių
70 g špinatų
2 morkos (120 g)
1 a.š. (6 g) citrinos sulčių
½ a.š. (3 g) garstyčių
1 a.š. (5 g) riešutų sviesto (geriausia naminis)
Vandens
Druskos
Linų sėmenų (3 g)
Sezamo (3 g)
Saulėgrąžų sėklų (3 g)

Gaminimo žingsniai:
1. Morkas sutarkuojame šiaudeliais, suberiame su burokėlių lapais, gražgarstėmis ir špinatais į dubenį.
2. Gaminame padažą: sumaišome citrinos sultis, garstyčias, riešutų sviestą ir druską. Masė iškart pradeda tirštėti, tad įpilame vandens tiek, kad gautume norimą konsistenciją.
3. Užpilame padažu salotas ir išmaišome. Pabarstome sėklomis.

Skanaus.

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Facebook

  • Instagram

  • Close