Atgal į straipsnių sąrašą

136 kcal

Sudėtinės dalys:
80 g ledo salotos
80 g špinatų
80 g morkos
50 g saldžiosios raudonosios paprikos
1 a.š. (6 g) ypač tyro alyvuogių aliejaus
Druska
Pipirai

Gaminimo žingsniai:
1. Suplėšome ledo salotas, pasmulkiname špinatų lapus, papriką, šiaudeliais sutarkuojame morką.
2. Pagardiname prieskoniais pagal skonį ir ypač tyru alyvuogių aliejumi.

Skanaus.

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Facebook

  • Instagram

  • Close