Atgal į straipsnių sąrašą

124 kcal

Sudėtinės dalys:
130 g pekino kopūsto
230 g pomidorų
10 g mėlynojo svogūno
20 g raudonosios paprikos
1 a.š. (6 g) balzamiko acto
1 v.š. (10 g) grietinės
Druska
Pipirai

Gaminimo žingsniai:
1. Susmulkiname pekino kopūstą, pomidorus, svogūnus ir papriką.
2. Pagardiname prieskoniais pagal skonį, balzamiko actu bei grietine. Išmaišome ir ragaujame.

Skanaus.

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Facebook

  • Instagram

  • Close