Atgal į straipsnių sąrašą

Sudėtinės dalys:
1 kg mėsos

Marinatui:
2 cm imbiero (smulkiai tarkuoto)
1/3 mango vaisiaus (sutrinto)
1 didelio česnako (sutrinto)
Mėgstamų žalumynų po 2 šakeles (smulkintų)
1 v. š. sojos padažo
1/3 (80 ml) puodelio vandens

Gaminimo žingsniai:
1 Marinato ingredientus sumaišome.
2 Mėsą ištriname marinatu ir leidžiame pasimarinuoti bent 6 valandas prieš kepant ant grilio.

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Facebook

  • Instagram