Nuotr. 2.bp.blogspot.com/
Porcijų kiekis: 1, Kcal – 189
Daržovių salotos – sudėtinės dalys:
50 g salotų šviežių
100 g agurkų šviežių
100 g pomidorų
20 g graikinių riešutų
2 g grūdėtų garstyčių
10 g citrinos sulčių
0,5 g druskos
0,2 g pipirų juodųjų
Daržovių salotos – gaminimo žingsniai:
1. Suplėšome salotų lapelius ir daržoves supjaustome kubeliais.
2. Grūdėtas garstyčias druską bei pipirus sumaišome su citrinos sultimis ir užpilame ant salotų.
Recepto autorė – Agnė
Skanaus
Mokiausi maisto ruošimo specialybės, pomidorų ir agurkų buvo rekomenduojama nemaišyti kartu.
Nes pomidorų rūgštis sunaikina dalį gerų medžiagų agurkuose. Beje, o kaip Jums paaiškino? Kodėl nemaišyti?