Atgal į straipsnių sąrašą

1 porc. – 206 Kcal

Avinžirniai su brokoliais, svogūnu – sudėtinės dalys:
80 g brokolis
20 g svogūnai
30 g avinžirniai
1 a.š. (6 g) lydytas sviestas
Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų, „Persilado“ prieskonių pagal skonį

Avinžirniai su brokoliais, svogūnu – gaminimo žingsniai:
1. Išverdame per naktį (ar ilgiau) mirkytus avinžirnius (apie 15 min).
2. Svogūną pakepiname ant lydyto sviesto, brokolį susmulkiname žiedynais ir nuplikome karštu vandeniu.
3. Viską pagardiname prieskoniais ir išmaišome.

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. registracija@sulieknek.lt
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram