Baklažanų suktinukai su varške ir kietuoju sūriu – s
udėtinės dalys:
200 g (1 vnt.) baklažanas
300 g varškė (9%)
1 v. š natūralus ekologiškas jogurtas
30 g  graikiniai riešutai
40 g saulėje džiovinti pomidorai aliejuje – aliejų nusausiname popieriniu rankšluosčiu
40 g tarkuotas kietasis sūris
Česnakas, druska, šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį

Baklažanų suktinukai su varške ir kietuoju sūriu – gaminimo žingsniai:
1. Baklažaną supjaustome juostomis. Pabarstome druska, kad išeitų kartumas, nuplauname, nusausiname ir 15 min. kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
2.Kol kepa, pasiruošiame įdarą: visus minėtus produktus šakute sutriname į vientisą masę.
3. Iškeptus baklažanus patepame varškės mase.
4. Jei norime greito karšto patiekalo – kepame nesuktus 10 min. ir iškeptus susukame. Šaltam užkandžiui – susukame iškart ir pateikiame.

Foto ir receptas Facebook grupės dalyvės Ievos Žukovienės.