Daržovių troškinys –  sudėtinės dalys:
100 g moliūgas
200 g žiedinis kopūstas
40 g raudona bolivinė balanda
Saujos špinatų lapų
Petražolės
1 v.š. alyvuogių aliejus
0,5 nedidelio svogūno (smulkinto)
Daržovių troškinys – gaminimo žingsniai:
1. Išverdame bolivinę balandą.
2. Keptuvėje pakepiname svogūną su šlakeliu aliejaus ir vandens.
3. Apverdame žiedeliais išdalintą žiedinį kopūstą.
4. Supjaustome kūbeliais moliūgą ir suplėšome smulkiai špinatų lapus bei sukapojame petražoles. Susmulkiname svogūną.
5. Į tą pačią keptuvę suberiame moliūgą bei žiedinį kopūstą. Kepiname, kol moliūgas suminkštės.
3. Į dubenį suberiame špinatų lapus, keptus produktus ir bolivinę balandą. Viską gerai išmaišome.
4. Apibarstome kapotomis petražolėmis.
Skanaus linki recepto autorė – Jurgita N.