Nuotr. sveikiproduktai.lt
Porcijų kiekis : 1, kcal 73
Baltojo ridiko salotos – sudėtinės dalys:
200 g baltasis ridikas
15 g petražolės
2 a.š. (10 g) šviežiai spaustos citrinos sultys
1, 5 a.š. (7 g) ypač tyras alyvuogių aliejus
Šviežiai malti juodieji pipirai, druska (pagal skonį)

Baltojo ridiko salotos – gaminimo žingsniai:
1. Nuluptą baltąjį ridiką sutarkuojame plonais šiaudeliais.
2. Šviežias arba šaldytas petražoles smulkiai sukapojame.
3. Baltąjį ridiką sumaišome kartu su petražolėmis giliame inde. Įspaudžiame citrinos sulčių, įdedame druskos ir gerai išmaišome.
4. Viską pagardiname ypač tyru alyvuogių aliejumi ir dar kartą gerai išmaišome.

Skanaus!
Šaltinis: http://www.pbs.org/food/kitchen-vignettes/spring-radish-salad/