Porcijų kiekis : 1
Daržovių karis (troškinys) su tofu sūriu pagal Nidą. Sudėtinės dalys:
60 g kokosų pienas
1 g žaliosios citrinos lapeliai (kafir lime)
2 a.š. (10 g)  kario pasta (geltona, žalia arba raudona)
50 g  tofu sūris
50 g bulvė
35 g  morka
50 g baklažanas
20 g svogūnas
10 g šaldytos arba šviežios žalios sojos pupelės / šparaginės pupelės
1 g smulkinta kalendra
2 šaukštai medaus (geriau būtų be jo)
15 g žuvų padažas
2 g citrinos sultys

Daržovių troškinio (kario) gaminimo žingsniai:
1. Įkaitiname gilią keptuvę, įpilame truputį kokosų pieno. Kai jis užverda, įdedame kario pastą ir pakaitiname.
2. Sudedame laimo lapus, gabalėliais pjaustytą tofu ir apkepiname kokosų padaže.
3. Į keptuvę supilame likusį kokosų pieną, suberiame pjaustytas daržoves, išskyrus svogūną, supilame cukrų, žuvies padažą ir viriname apie 4-5 minutes.
4. Kai daržovės šiek tiek suminkštėja, bet dar nėra išvirusios, sudedame smulkintą svogūną ir šaldytas pupeles, verdame apie 3-4 minutes.
5. Jei per tą laiką išgaruoja skystis, įpilame šiek tiek vandens.
6. Išjungus ugnį, supilame citrinos sultis ir pabarstome žalumynais.

Pateikiame su virtais nešlifuotais ryžiais (be druskos).
Maistinės medžiagos:
Baltymai 3
Riebalai 1
Angliavandeniai 17,9
Kcal – 309
Skanaus linki Nida. Šaltinis : http://www.nidosreceptai.lt/pagrindiniai-patiekalai/darzoviu-curry-su-tofu/