:
Jūros dumblių lakštų
Saliero, agurko, morkos supjaustytų juostelėmis
Krapų, petražolių
Jūros kopūstų
Burokėlių (galima virtus arba šviežius. Tik šviežius smulkiau geriau suspjaustyti)
Iceberg’o salotų
Gaminimo žingsniai:
1. Ant dumblio lakšto išklojame iceberg’o lapus, sudedame daržoves, o lakšto kitą galą šiek tiek pašlapiname vandeniu, kad priliptų kai vyniosime.
2. Suvyniojame ir baigta 🙂

Tinka su sojos padažu.
Puikiai tinka užkandžiui ar kaip šaltas patiekalas prie vakarienės ar pietų.

Galima vynioti bet kurias daržoves, pavyzdžiui:
–  išvirti kalafiorą arba brokolį. Išvirus sutrinti trintuvu ir tą košelę tepti ant lakšto ir tik tada sudėti daržoves.
– susmulkinti šviežią kalafiorą ir naudoti vietoje ryžių, gaminant įprastus sušius.
Šaltinis: Sigitos Makarevičiūtės blogas „Make my own damn dinner“ 
Padažas prie daržovių suši (sushi):
1- receptas
2 receptas