Porcijų  kiekis 1, Kcal 189
Įdaryti pievagrybiai – sudėtinės dalys:
50 g didelių pievagrybių
40 g fetos sūrio
1 česnako skiltelės
7 g alyvuogių aliejaus
10 g Balzamiko padažo
2 g Krapų
2 g Baziliko
Įdaryti pievagrybiai – gaminimo žingsniai:
1. Nuplauname pievagrybius ir nupjauname kotelius.
2. Supjaustytą fetos sūrį sumaišome su smulkintomis žolelėmis.
3. Sutriname česnaką, vos vos pašlakstome alyvuogių aliejumi, kad masė suminkštėtų.
4. Gauta mase įdarome pievagrybius, tuomet sluoksniais sudedame česnaką ir fetos sūrį.
5. Pašauname į orkaitę ir kepame apie 10-15 minučių +180 C, kol sūris šiek tiek pagels.
6. Iškeptus grybus pagardiname balzamiko padažu ir valgome su šviežių daržovių salotomis.
Skanaus linki recepto autorė –Simona M.