Šis varškės padažas puikiai tinka šviežių daržovių salotoms paskaninti, jei kartu nevalgote mėsos ar žuvies. 
Porcijų kiekis: 1 (Kcal 204)
Varškės užtepėlės – padažo sudėtinės dalys:
10 g česnako
40 g raudonos paprikos
40 g geltonos paprikos
50 g agurko (žalias arba raugintas)
100 g varškės 9proc.
1 g kario miltelių
1 g vidutinio aštrumo raudonosios paprikos miltelių
1 g druskos
1 g juodujų pipirų
Užtepėlės – padažo gaminimo žingsniai: 
1. Labai smulkiai susmulkiname visas daržoves.
2. Pridedame prieskonių.
3. Sudedame trintą varškę.
4. Viską gerai išmaišome. Geriausia viską sudėti į virtuvinį kombainą ir sutrinti iki vientisos masės.
Skanu patiekti su šviežiomis daržovėmis, tačiau galima valgyti ir vieną. Šaldytuve galima laikyti apie savaitę, bet ne ilgiau, nei galioja varškė.
Gima linki Jums skanaus!
Skanaus