Atgal į straipsnių sąrašą

Nekepinti (žali) grikiai, vakare užpilame šaltu vandeniu. Ryte tik pašildome su špinatais, pagardiname kubeliais pjaustytu agurku ir smulkintais svogūnų laiškais. Taip pat šaukštelis graikiško jogurto, druskytės ir pipirų. 

grikiai ir špinatai

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. registracija@sulieknek.lt
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram

    Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.