Porcijų kiekis: 1, kcal 297
Vištienos krūtinėlių suktinukas su troškintų daržovių įdaru -sudėtinės dalys:
150 g vištienos krūtinėlės
30 g kiaušinio baltymo
10 g naminio jugurto
5 g avižų sėlenų
6 g alyvuogių aliejaus
0,2 g maltos kalendros
3 g druskos
1 g pipirų
2 g šviežio čiobrelio lapelių
Įdaras:
40 g morkų
25 g saliero gumbo
30 g pastarnoko šaknies
0,2 g ciberžolės
0,2 g ožragės
Vištienos krūtinėlių suktinukas su troškintų daržovių įdaru -gaminimo žingsniai:
1. Į sumaltą vištienos krūtinėlę sudedame maltą kalendrą, juodus pipirus, šviežių čiobrelių lapelius, druską.
2. Į gautą masę sudedame kiaušinio baltymą, naminį jogurtą ir avižų sėlenėles. Viską gerai išmaišome.
3. Įdarui pagaminti reikės: į įkaitintą keptuvę su aliejumi  įdedame kubeliais supjaustytas daržoves, pagardiname jas druska, pipirais, ciberžole ir ožrage.
4. Iš mėsos ir daržovių suformuotus „zrazus“ dedame  į sviestu išteptą skardą.
5. Kepame apie 40 min. įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių.
6. Patiekiame su šviežiomis daržovėmis.
Recepto autorė – Irena
Skanaus