Porcijų kiekis: 1
Omletas su krevetėmis ir jūros kopūstais – sudėtinės dalys:
150 g kopūstas
30 g morka
20 g svogūnas
50 g krevetės
35 g pilno grūdo kvietiniai miltai
5 g džiovinti jūros kopūstai
45 g kiaušinis
0,5 stiklinė vandens
Druska, šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį
Omletas su krevetėmis ir jūros kopūstais – gaminimo žingsniai:
1. Smulkiai supjaustome kopūstą, morką, svogūną, suverčiame į dubenį.
2. Į dubenį suberiame krevetes, džiovintus jūros kopūstus, pagardiname druska ir pipirais, gerai išmaišome.
3. Išplakame kiaušinį, sumaišome su vandeniu ir miltais.
4. Visus produktus sumaišome kartu.
5. Iš gautos masės kepame omletą, kol abi pusės apskrunda.
Maistinės medžiagos:
Baltymai – 20,3
Riebalai – 7
Angliavandeniai – 44,3
Kcal – 305
Skanaus linki recepto autorė – Eglė P.