Sudėtinės dalys:
Jautienos šoninės kepsnys
Marinatui:
2 v.š. dižono garstyčių
3 v.š. šviežiai spaustų citrinos sulčių
4 ½ a.š. Vorčesterio padažo
Padažui (iškeptam kepsniui pagardinti):
1 v.š. dižono garstyčių
80 ml ekologiškos grietinės ar natūralaus jogurto
1 smulkiai supjaustyto svogūno
1-2 a.š. (pagal skonį) krienų
Gaminimo žingsniai:
1. Marinato ingredientus sumaišome.
2. Jautienos kepsnį ištriname marinatu ir leidžiame pasimarinuoti bent 6 valandas prieš kepant ant grilio.
3. Pasiruošiame padažą: sumaišome visus ingredientus. Skaniausias kambario temperatūros.
4. Iškepame kepsnį ant grilio ir patiekiame su kambario temperatūros padažu.