Sudėtinės dalys pagal porcijų dydžius

Maža porcija

Vidutinė
porcija

Produktai-sudėtinės dalys

Svoris, g

Svoris, g

Kalakutienos krūtinėlė 155 220
Žiedinis kopūstas 150 200
Česnakas 6 (1 skiltelė) 6 (1 skiltelė)
Druska 0,5 0,5
Pipirai 0,2 0,2
Karis 0,2 0,2
Panc masala prieskoniai 0,2 0,2
Riebalai kepimui 6 (1 a.š.) 10 (1,5 a.š.)
Kcal 256 354

Gaminimo žingsniai:
1. Kalakutieną įtriname citrinos sultimis, česnaku ir prieskoniais (pagal skonį). Iškepame keptuvėje su šiek tiek riebalų kepimui (pavyzdžiui, lydytu sviestu).
2. Susmulkintą žiedinį kopūstą taip pat trumpai pakepame keptuvėje.
Skanaus linki recepto autorė, maisto kursų vadovė Aistė Švetkauskė.