Kaliaropių ir morkų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi – sudėtinės dalys:
120 g kaliaropė
120 g morka
1 a.š. (6 g) ypač tyras alyvuogių aliejus
Druska, šviežiai malti juodieji pipirai – pagal skonį
Bazilikai ir krapai, švieži arba šaldyti – pagal skonį
Česnako skiltelė – nebūtina

Kaliaropių ir morkų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi – gaminimo žingsniai:

1. Spacialia tarka šiaudeliais sutarkuojame kaliaropes ir morkas.
2. Sudedame daržoves į dubenį ir pagardiname ypač tyru alyvuogių aliejumi bei prieskoniais.
3. Viską išmaišome ir skanaujame.

Kcal.: 149
Skanaus
Studija „Sulieknėk sveikai“
UAB „Valgau sveikai“
www.sulieknek.lt
www.facebook.com/vaida.kurpiene