Atgal į straipsnių sąrašą

kepta lasisa su salotomis_Gintare LaniauskaiteKepta lašiša su bok choy ir raudonuoju kopūstais – sudėtinės dalys:

Lašiša
Mėgstami grybai
Bok choy kopūstas
Raudonasis kopūstas
Špinatai
Svogūnas
Druska, pipirai
Linų sėmenų aliejus
Citrina
Sezamo sėklos

Kepta lašiša su bok choy ir raudonuoju kopūstais – gaminimo žingsniai:

1. Lašišą ir grybus kepame ant lydyto sviesto “ghee”. Pagardiname prieskoniais: druska, pipirais bei svogūnais.
2. Bok choy kopūstus keletai minučių panardiname į verdantį vandenį. Vėliau – nusausiname.
3. Bok choy, raudonuosius kopūstus ir špinatus dedame į lėkštę. Išspaudžiame citrinos sulčių ir pašlakstome linų sėmenų aliejumi.
4. Ant paruoštų daržovių dedame lašišą su grybais, pabarstome sezamo sėklomis.

Nuotraukos ir recepto autorė – Gintarė Laniauskaitė.

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. registracija@sulieknek.lt
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram