Sudėtinės dalys:
60 g morkos
50 g pastarnoko
60 g burokėlių
100 g cukinijos
100 g moliūgo
30 g paprikos
20 g fetos sūrio
10 g gražgarsčių
5 g Balzamiko
5 g Aliejaus
3 g Agavos sirupo
5 g citrinos sulčių
0,2 g Kmynų
Druska
Juodieji pipirai
Gaminimo žingsniai:
1. Sumaišome balzamiką, šlakelį aliejaus, agavos sirupo bei citrinos sulčių.
2. Morkas supjaustome šiaudeliais, pastarnoką ir burokėlį griežinėliais, cukinijas riekelėmis, moliūgą ir paprikas – kubeliais.
3. Viską bent pusvalandžiui pamarinuojame su aliejumi, kmynais, druska ir juodaisiais pipirais.
4. Daržoves dedame į orkaitę, įkaitintą 200C, ir pakepame apie pusvalandį aukštoje temperatūroje.
5. Dubenyje išdėliojame salotas, ant jų sumetame iškeptas daržoves. Pagardiname padažu ir trupintu fetos sūriu.
Skanaus linki recepto autorė – Jurga