Lašišos ir avokado derinys- riebokas valgis, BET jame pilna mums būtinų nesočiųjų riebalinių rūgščių. Taigi mėgaukitės, bet nepadauginkite! 🙂
Porcijų kiekis : 1, kcal 326
Lašiša su avokadu – sudėtinės dalys :
100 g avokado
80 g žalios šviežios lašišos
40 g raudonojo (arba baltojo saldaus) svogūno
50 g pomidorų
25 g citrinos
4 g gero alyvuogių aliejaus
3 g druskos
2 g pipirų
Lašiša su avokadu – gaminimo žingsniai:
1. Avokadą perpjauname per pusę. Atsargiai išskaptuojame minkštimą ir jį supjaustome nedideliais gabaliukais.
2. Mažais gabalėliais sukapojame lašišą
3. Sukapojame svogūną
4. Pomidorą nuplikome, nulupame ir supjaustome mažais kūbeliais.
5. Sumaišome su avokadu likusius ingredientus – lašišą, svogūnus, pomidorą.
3. Gausiai pašlakstome šviežiai spaustomis citrinos sultimis, šlakeliu aliejaus, pabarstome druska, pipirais.
4. Masę sudedam atgal į paruoštas avokado puseles.
5. Pateikiame su pakepinta duona.
Nuotrauka ir receptas iš http://www.nidosreceptai.lt/
Skanaus