Šis žolelių padažas puikiai tinka šviežioms daržovėms ir salotoms. Laura, atsiuntusi šį receptą sako, kad skaniausias šis padažas vėlyvą pavasarį-vasarą, kai daug žolelių uždera ant palangės ar sode.
Kcal – 122

Žolelių padažas – sudėtinės dalys:
Didelė sauja smulkintų šviežių žolelių, Laura dažniausiai naudoja arba baziliką, arba petražoles, arba raudonėlį, kas tuo metu „ant bangos“
česnako skiltelė
1 v.š. balto vyno acto,
Natūralaus jogurto, kiekis – maždaug tiek pat kiek smulkintų žolelių
druskos ir pipirų pagal skonį
1 šaukštelis medaus

Žolelių padažas – gaminimo žingsniai:
1. Žalumynus, česnaką, actą sumaišome smulkintuve.
2. Pridedame jogurto ir medaus bei išmaišome.
3. Pusvalandį- valandą palaikome šaldytuve, kad skonis persisunktų.