Malta kalakutienos krūtinėle įdaryta paprikaIna ŠvTinka pietums ir vakarienei. Malta kalakutienos krūtinėle įdaryta raudona paprika, kepta orkaitėje. Raugintos paprikos įdarytos raugintais kopūstais. Šalia įvairūs žalumynai.
Kepta kalakuto krūtinėlė su daržovėmisIna ŠvVakarienė: kepta ant lydyto sviesto keptuvėje kalakuto krūtinėlė ir daržovių bokštelis (tarkuoto kopūsto, morkos, cukinijos, avokado, grūdėtų garstyčių ir krienų). Gražgarstės ir rauginti česnakai.
Avinžirniai su garuose virtomis ir keptomis daržovėmisIna ŠvTinka pietums ir vakarienei. Avinžirniai parą laiko mirkyti vandenyje, užvirti ir virti 5 minutes. Išjungus ugnį, palikti brinkti. Vėliau trumpai kepti ant lydyto sviesto keptuvėje su svogūnais, prieskoniais ir moliūgo gabaliukais. Smidrai, cukinija, paprika virtos garuose. Orkaitėje keptas burokėlis.
Džiovintų datulių ir abrikosų rutuliukaiIna ŠvIšmirkytos vandenyje džiovintos datulės bei abrikosai, sumalti su riešutais, apvolioti saulėgrąžose, kakavoje su cinamonu, lukštentose kanapių sėklose, kokoso drožlėse.
Perlinės kruopos su morkomis ir cukinijaIna ŠvPerlinės kruopos mirkytos per naktį. Ryte, užpylus švariu šaltu vandeniu, užverdama ir paliekama brinkti 10-15 minučių. Ant kokoso aliejaus keptuvėje trumpai pašildomos daržovės. Prieskoniai dedami pagal poreikį.