Užgriuvus netikėtiems svečiams suktis reikia greitai, kad būtų skanu ir skonis visiems priimtinas.

Šis užkandis pakerės visus. Labai paprastas gaminti ir ypatingai sveikas. Obuolius mėgsta ir vaikai, ir suaugę.  Šis užkandis geras tuo, kad galės valgyti net ir tie, kuriems obuoliai sukelia skrandyje nemalonius jausmus. Pabandykite ir komentaruose pasidalinkite apie savijautą.

Obuolių užkandžio sudėtinės dalys paprastos:
– šviežias obuolys ar keli, priklausomai nuo valgytojų skaičiaus.
– natūralus žemės riešutų sviestas.  Jame tik kepinti žemės riešutai ir žiupsnelis druskos sumalti su galingu trintuvu. Tokį galima nusipirkti ar pačiam pasigaminti. Beje, žemės riešutai vieninteliai, kurie išlaiko savo naudingas savybes net ir pakepinti.

Patys galime užteptus natūraliu riešutų sviestu obuolius valgyti užkandžiui. Tie, kurie saugo taliją – riešutų sviesto tepa vos vos, tikrai mažiau nei nuotraukoje. O tie, kuriems reikia daug jėgų ir energijos – tepa negailėdami.

Labai retais atvejais taip pusryčiauju.

Skanių atradimų!