Atgal į straipsnių sąrašą

1 porc- 322 Kcal

Omletas su pievagrybiais, ciberžole ir petražolėmis – sudėtinės dalys:
2 vnt. (90 g) kiaušiniai
80 g pievagrybiai
1 a.š. (6 g) lydytas sviestas
Druska, šviežiai malti juodieji pipirai, petražolės, ciberžolė pagal skonį

Omletas su pievagrybiais, ciberžole ir petražolėmis – gaminimo žingsniai:
1. Susmulkiname pievagrybius ir pakepame ant lydyto sviesto, supilame plaktą su prieskoniais kiaušinį ir iškepame.
2. Valgome su šiežiais pomidorais.

Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

4.00 avg. rating (75% score) - 1 vote
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. registracija@sulieknek.lt
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram