Svarbi informacija
Pilno grūdo makaronai su šparaginėmis pupelėmis ir kukurūzais
Pilno grūdo makaronai, išvirti, kol dar lieka standūs ir ant lydyto sviesto pakepinti:
– spindulinės pupuolės (mung beans) – mažai kalorijų, turi augalinių baltymų ir labai sotu
– šparaginės pupelės – baltymai, sotumas ir mažai kcal
– cukinija, supjaustyta bulvių skustuku – gauname plokščią ilgą ploną plokštelę, kurią skanu valgyti ir puikiai atrodo lėkštėje.
– špinatai – geležis ir cholofilas
– konservuoti kukurūzai – saldumui ir malonumui.
Prieskoniai: druska, česnako granulės ir itališkos žolelės.
Autorė FB grupės narė Dominyka Gurskaitė

Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė
Susiję straipsniai
-
2018-08-01
Kaip pasirinkti makaronus ir teisingai juos išvirti, kad ilgai teiktų sotumo jausmą?
Iš karto pasakysiu gerąją naujieną – makaronus lieknėjantiems valgyti galima, tačiau makaronai makaronams nelygu. Daug kas priklauso nuo to, iš ko jie yra pagaminti bei...
-
2018-07-19
Sojų makaronai su avinžirniais ir kokosu pienu
Ne visi gali valgyti kviečius dėl įvairių priežasčių. O makaronai dažniausiai gaminami iš kviečių, tačiau šiais laikais galima rasti alternatyvų, pavyzdžiui, šį kartą ant...
-
2018-07-18
Makaronai su pomidorais, baklažanais ir pievagrybiais
Viso grūdo kietagrūdžių kviečių makaronai, tinka grikių makaronai, pupelių ar avinžirnių makaronai Baklažanas, vienas vidutinio dydžio 5-6 vnt. Pievagrybiai, tinka ir apvirti grybai, tobulai...
-
2018-05-12
Sumuštiniai su lašiša ir žirneliais
Sumuštiniai su lašiša ir žirneliais – sudėtinės dalys: Visadalių grūdų miltų duona Naminė sūdyta lašiša – gravlax Vyšniniai pomidorai Avokadas Žalieji žirneliai Citrina Pipirai...