Anakardžių ir krapų pesto

Receptą įkėlė:NatalijaSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Šaldytuve gali stovėti 2-3 sav.
Naudojame: prie žuvies, mėsos (prie pastarosios ribotai), į salotas, į košes, tepti ant sumuštinio ar varškės sūrio.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 100 g krapų
 50 g anakardžio riešutų, tiesa skaniausia būtų su kedrų pinijomis
 30 g kietojo sūrio
 60 ml Tyro alyvuogių aliejaus
 2 skiltelės česnako
 Druska, pagal skonį

Paruošimas:

1

Viską sumalti su smulkintuvu, aš sutriniau su virtuv. kombainu.

2

Į pabaigą supilti aliejų, tirštumą galima reguliuoti aliejum.

Kategorija:, Gaminimo būdas:

Ingredientai

 100 g krapų
 50 g anakardžio riešutų, tiesa skaniausia būtų su kedrų pinijomis
 30 g kietojo sūrio
 60 ml Tyro alyvuogių aliejaus
 2 skiltelės česnako
 Druska, pagal skonį

Gaminimo eiga

1

Viską sumalti su smulkintuvu, aš sutriniau su virtuv. kombainu.

2

Į pabaigą supilti aliejų, tirštumą galima reguliuoti aliejum.

Anakardžių ir krapų pesto