Augalinis majonezas iš šilkinio tofu, gardintas raudonojo vyno actu, krapais ir čili

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Dalia Jodkonienė rašo, kad šio augalinio majonezo skonis tikrai nuostabus. Ar Jūs išbandėte taip pasigaminti? Parašykite atsiliepimus komentaruose.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas10 min.Iš viso20 min.

Ingredientai:

 220 g šilkinis Tofu
 30 g bazilikas
 1 a. š. raudonojo vyno actas arba šviežiai spaustos citrinos sultys
 1 v. š. ypač tyras alyvuogių aliejus
 2 vnt česnakas (skiltelės)
 0,50 vnt čili pipiras
 1 a. š. krapai (smulkiai pjaustyti)

Paruošimas:

1

Visus stambesnius ingredientus dedame į smulkintuvą: tofu (nusausiname), baziliką, česnaką, čili.

2

Paplakame, tada supilame vyno actą arba citrinos sultis, vėl plakame.

3

Atidengiame plakinį ir pilame plona srovele aliejų, stebime konsistenciją. Skanaus.

Ingredientai

 220 g šilkinis Tofu
 30 g bazilikas
 1 a. š. raudonojo vyno actas arba šviežiai spaustos citrinos sultys
 1 v. š. ypač tyras alyvuogių aliejus
 2 vnt česnakas (skiltelės)
 0,50 vnt čili pipiras
 1 a. š. krapai (smulkiai pjaustyti)

Gaminimo eiga

1

Visus stambesnius ingredientus dedame į smulkintuvą: tofu (nusausiname), baziliką, česnaką, čili.

2

Paplakame, tada supilame vyno actą arba citrinos sultis, vėl plakame.

3

Atidengiame plakinį ir pilame plona srovele aliejų, stebime konsistenciją. Skanaus.

Augalinis majonezas iš šilkinio tofu, gardintas krapais, čili