Avinžirniai su brokoliais ir svogūnu

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai skanus ir sotus patiekalas, rašo Donata Vaišnoraitė, kuri atsiuntė nuotrauką šiam receptui. Ačiū, kad dalinatės.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas15 min.Iš viso25 min.

Ingredientai:

 80 g brokolis
 20 g svogūnas
 30 g avinžirniai
 6 g lydytas sviestas (1 a.š.)
 druska, šviežiai malti juodieji pipirai, „Persilado“ prieskoniai – pagal skonį

Paruošimas:

1

Išverdame per naktį (ar ilgiau) mirkytus avinžirnius (apie 15 min).

2

Svogūną pakepiname ant lydyto sviesto, brokolį susmulkiname žiedynais ir nuplikome karštu vandeniu.

3

Viską pagardiname prieskoniais ir išmaišome.

Maistinė vertė

Kiekis 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 206

Ingredientai

 80 g brokolis
 20 g svogūnas
 30 g avinžirniai
 6 g lydytas sviestas (1 a.š.)
 druska, šviežiai malti juodieji pipirai, „Persilado“ prieskoniai – pagal skonį

Gaminimo eiga

1

Išverdame per naktį (ar ilgiau) mirkytus avinžirnius (apie 15 min).

2

Svogūną pakepiname ant lydyto sviesto, brokolį susmulkiname žiedynais ir nuplikome karštu vandeniu.

3

Viską pagardiname prieskoniais ir išmaišome.

Avinžirniai su brokoliais ir svogūnu