Avinžirniai su garuose virtomis ir keptomis daržovėmis

Receptą įkėlė:Ina Šv
Įvertinkite:

Tinka pietums ir vakarienei. Avinžirniai parą laiko mirkyti vandenyje, užvirti ir virti 5 minutes. Išjungus ugnį, palikti brinkti. Vėliau trumpai kepti ant lydyto sviesto keptuvėje su svogūnais, prieskoniais ir moliūgo gabaliukais. Smidrai, cukinija, paprika virtos garuose. Orkaitėje keptas burokėlis.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 50 g avinžirniai
 svogūnai
 žalieji šparagai (smidrai)
 cukinija
 paprika
 sviestinio moliūgo
 orkaitėje keptas burokėlis
 prieskoniai: druska, pipirai, persiladas.

Paruošimas:

1

Avinžirniai parą laiko mirkomi šaltame vandenyje.

2

Vėliau užverdami ir verdami 5 minutes, paliekama brinkti iki kada atvėsta vanduo.

3

Į keptuvę dedame lydyto sviesto, beriame avinžirnius ir pjaustytą svogūną bei moliūgo gabaliukus. Kepame trumpai.

4

Garų puode išverdame daržoves: morkos, cukinijos, smidrų, paprikos. Verdame iki minutės, kad daržovės liktų traškios.

5

Tiekiame su orkaitėje keptais burokėliais.

Ingredientai

 50 g avinžirniai
 svogūnai
 žalieji šparagai (smidrai)
 cukinija
 paprika
 sviestinio moliūgo
 orkaitėje keptas burokėlis
 prieskoniai: druska, pipirai, persiladas.

Gaminimo eiga

1

Avinžirniai parą laiko mirkomi šaltame vandenyje.

2

Vėliau užverdami ir verdami 5 minutes, paliekama brinkti iki kada atvėsta vanduo.

3

Į keptuvę dedame lydyto sviesto, beriame avinžirnius ir pjaustytą svogūną bei moliūgo gabaliukus. Kepame trumpai.

4

Garų puode išverdame daržoves: morkos, cukinijos, smidrų, paprikos. Verdame iki minutės, kad daržovės liktų traškios.

5

Tiekiame su orkaitėje keptais burokėliais.

Avinžirniai su garuose virtomis ir keptomis daržovėmis