Avinžirniai su prieskoniais - puikus užkandis - sveiki užkandžiai

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai greitai paruošiamas ir skanus patiekalas. Nuotrauką atsiuntė Donata Jokšienė.
Taip paruoštus avinžirnius galima valgyti užkandžiams ir naudoti su pagrindiniu patiekalu.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas5 min.Gaminimas15 min.Iš viso20 min.

Ingredientai:

 55 g avinžirniai
 druska
 karis
 pipirai

Paruošimas:

1

Iš vakaro užmerkiame avinžirnius, kitą dieną juos išverdame (turi būti vidutinio kietumo).

2

Pagardiname prieskoniais (pagal skonį).

3

Kelias minutes pakepame iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!

Ingredientai

 55 g avinžirniai
 druska
 karis
 pipirai

Gaminimo eiga

1

Iš vakaro užmerkiame avinžirnius, kitą dieną juos išverdame (turi būti vidutinio kietumo).

2

Pagardiname prieskoniais (pagal skonį).

3

Kelias minutes pakepame iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!

Avinžirniai su prieskoniais