Avinžirnių salotos su agurkais ir pomidorais

Receptą įkėlė:IrvydaSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Pietums arba vakarienei.
Foto ir receptas Facebook grupės dalyvės Kristinos Valaitienės.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 60 g avinžirniai
 200 g agurkas
 200 g pomidoras
 50 g saliero stiebas
 salotų lapai
 1 a. š. moliūgų aliejus
 Druska ir šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį

Paruošimas:

1

12-24 val. brinkintus avinžirnius uždedame virti – nepervardame, jie turi likti kramtomi.

2

Kol verda avinžirniai, supjaustome agurką, pomidorą, salierą ir salotų lapus. Apšlakstome aliejumi.

3

Išvirtus avinžirnius trumpai be riebalų pakepiname keptuvėje. Uždedame ant paruoštų salotų. Skanaus.

Ingredientai

 60 g avinžirniai
 200 g agurkas
 200 g pomidoras
 50 g saliero stiebas
 salotų lapai
 1 a. š. moliūgų aliejus
 Druska ir šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga

1

12-24 val. brinkintus avinžirnius uždedame virti – nepervardame, jie turi likti kramtomi.

2

Kol verda avinžirniai, supjaustome agurką, pomidorą, salierą ir salotų lapus. Apšlakstome aliejumi.

3

Išvirtus avinžirnius trumpai be riebalų pakepiname keptuvėje. Uždedame ant paruoštų salotų. Skanaus.

Avinžirnių salotos su agurkais ir pomidorais