Avinžirnių salotos su pankoliu, alyvuogėmis ir fetos sūriu

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Foto: Donata Vaišnoraitės

Išeiga:1 gaminimui

Ingredientai:

 170 g avinžirniai (virti, daiginti)
 60 g pankolis
 30 g saldžioji paprika
 30 g feta sūris
 20 g alyvuogės
 20 g saulėje džiovinti pomidorai
 10 g šviežia kalendra
 1 v. š. citrinos sultys
 0,50 v. š. tyras alyvuogių aliejus
 druska bei pipirai

Paruošimas:

1

Smulkiname pankolį.

2

Susmulkintą pankolį apšlakstome citrinos sultimis bei alyvuogių aliejumi. Pagardiname druska, pipirais.

3

Susmulkiname likusias daržoves, dedame avinžirnius ir viską gerai išmaišome.

4

Paruoštą pankolį, smulkintas daržoves dedame į lėkštę ir puotaujame. Skanaus.

Ingredientai

 170 g avinžirniai (virti, daiginti)
 60 g pankolis
 30 g saldžioji paprika
 30 g feta sūris
 20 g alyvuogės
 20 g saulėje džiovinti pomidorai
 10 g šviežia kalendra
 1 v. š. citrinos sultys
 0,50 v. š. tyras alyvuogių aliejus
 druska bei pipirai

Gaminimo eiga

1

Smulkiname pankolį.

2

Susmulkintą pankolį apšlakstome citrinos sultimis bei alyvuogių aliejumi. Pagardiname druska, pipirais.

3

Susmulkiname likusias daržoves, dedame avinžirnius ir viską gerai išmaišome.

4

Paruoštą pankolį, smulkintas daržoves dedame į lėkštę ir puotaujame. Skanaus.

Avinžirnių salotos su pankoliu, alyvuogėmis ir fetos sūriu