Avinžirnių traškučiai savaitgalio užkandžiams

Receptą įkėlė:IrvydaSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Sveikas ir labai skanus užkandis. Puikiai tinka pavakariams.

Foto: Žaneta Bereznojiene

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 avinžiriai
 lydytas sviestas
 prieskoniai: druska, pipirai, kmynai, česnakas, rūkytos paprikos prieskoniai. Jei norisi aštriau galite pabarstyti papildomai kajeno ar čili pipirais.

Paruošimas:

1

Mirkytus avinžirnius išverdame, nesūdome.

2

Lydytą sviestą ištirpdome ir dubenėlyje sumaišome su avinžirniais, kad kepami jie nedžiūtų ir dailiai apskrustų.

3

Paberiame paruoštus avinžirnius ant skardos su kepimo popieriumi ar keraminiame inde. Pabarstome druska, pipirais, kmynais, česnaku, rūkytos paprikos prieskoniais.

4

Pašauname į orkaitę, kad apskrustų apie 15-20 minučių +175C temperatūroje.
Atvėsiname ir pateikiame. Skanaus!

Kategorija:Gaminimo būdas:, Produktai:

Ingredientai

 avinžiriai
 lydytas sviestas
 prieskoniai: druska, pipirai, kmynai, česnakas, rūkytos paprikos prieskoniai. Jei norisi aštriau galite pabarstyti papildomai kajeno ar čili pipirais.

Gaminimo eiga

1

Mirkytus avinžirnius išverdame, nesūdome.

2

Lydytą sviestą ištirpdome ir dubenėlyje sumaišome su avinžirniais, kad kepami jie nedžiūtų ir dailiai apskrustų.

3

Paberiame paruoštus avinžirnius ant skardos su kepimo popieriumi ar keraminiame inde. Pabarstome druska, pipirais, kmynais, česnaku, rūkytos paprikos prieskoniais.

4

Pašauname į orkaitę, kad apskrustų apie 15-20 minučių +175C temperatūroje.
Atvėsiname ir pateikiame. Skanaus!

Avinžirnių traškučiai savaitgalio užkandžiams