Avižinė košė su grybais, svogūnais ir čiobreliais

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Receptui nuotrauką atsiuntė Natalija Masevičienė, ačiū.

Išeiga:1 gaminimui

Ingredientai:

 45 g smulkintos avižos
 30 g svogūnai
 25 g pievagrybiai
 10 g sūris, nebrandintas , 40 % riebumo
 5 g alyvuogių aliejus
 0,50 g druska
 0,20 g juodieji pipirai
 2,50 g česnakai
 3 g čiobreliai

Paruošimas:

1

Užvirti vandenį puode, sudėti kruopas, sumažinti ugnį kai užvirs ir uždengti puodą. Virti 25 – 30 min., iki kruopos bus jums tinkamo minkštumo.

2

Tuo tarpu įpilti aliejaus į keptuvę, sudėti svogūnus, smulkintus česnakus, ir kepti 3-5min. Idėti pievagrybių, čiobrelių ir kepti iki gražios aukso spalvos, apie 5-7 min.

3

Kai kruopos išvirs nuimti nuo ugnies ir išmaišyti su rūkytu sūriu. Tada sudėti į keptuvę su daržovemis ir gerai išmaišyti, pagardinti druska ir pipirais.

Maistinė vertė

Kiekis porcijoje
Kalorijos 246
% Paros norma *
Riebalai 9g14%
Angliavandeniai 34.7g12%
Baltymai 7.6g16%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Ingredientai

 45 g smulkintos avižos
 30 g svogūnai
 25 g pievagrybiai
 10 g sūris, nebrandintas , 40 % riebumo
 5 g alyvuogių aliejus
 0,50 g druska
 0,20 g juodieji pipirai
 2,50 g česnakai
 3 g čiobreliai

Gaminimo eiga

1

Užvirti vandenį puode, sudėti kruopas, sumažinti ugnį kai užvirs ir uždengti puodą. Virti 25 – 30 min., iki kruopos bus jums tinkamo minkštumo.

2

Tuo tarpu įpilti aliejaus į keptuvę, sudėti svogūnus, smulkintus česnakus, ir kepti 3-5min. Idėti pievagrybių, čiobrelių ir kepti iki gražios aukso spalvos, apie 5-7 min.

3

Kai kruopos išvirs nuimti nuo ugnies ir išmaišyti su rūkytu sūriu. Tada sudėti į keptuvę su daržovemis ir gerai išmaišyti, pagardinti druska ir pipirais.

Avižinė košė su grybais, svogūnais ir čiobreliais