Avižinė košė su riešutų sviestu

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Riešutų sviesą rinkitės be jokių priedų, sudėtyje turi būti tik nekepinti žemės riešutai.
Autorė - Facebook grupės dalyvė Kristina Valaitienė.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 Avižų kruopos
 Riešutų sviestas

Paruošimas:

1

Avižas užmerkiame vakare, ryte perplauname, užverdame, verdame 2-3 minutes ir paliekame išbrinkti 20-30 minučių. Kruopos turi išlikti kramtomos konsistencijos.

2

Košę gardiname riešutų sviestu.

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:

Ingredientai

 Avižų kruopos
 Riešutų sviestas

Gaminimo eiga

1

Avižas užmerkiame vakare, ryte perplauname, užverdame, verdame 2-3 minutes ir paliekame išbrinkti 20-30 minučių. Kruopos turi išlikti kramtomos konsistencijos.

2

Košę gardiname riešutų sviestu.

Avižinė košė su riešutų sviestu