Receptą įkėlė:Ina Šv
Įvertinkite:

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 avižinės kruopos
 lydytas sviestas
 moliūgas
 avokadas
 lukštentų kanapių sėklos
 mieliniai dribsniai
 druska

Paruošimas:

1

Avižinės kruopos nuplaunamos, užpilamos šaltu vandeniu ir paliekamos mirkti nakčiai.

2

Ryte nuplaunamos, užvirinamos ir paliekamos brinkti 10-15 min.

3

Ant keptuvės lydytame svieste trumpai pakepami moliūgo gabaliukai.

4

Formuojamas kruopų bokštelis, šalia dedami pakepti moliūgo gabaliukai, pjaustyto avokado. Apibarstoma lukštentų moliūgų sėklomis, mieliniais dribsniais.

Kategorija:Gaminimo būdas:, Produktai:

Ingredientai

 avižinės kruopos
 lydytas sviestas
 moliūgas
 avokadas
 lukštentų kanapių sėklos
 mieliniai dribsniai
 druska

Gaminimo eiga

1

Avižinės kruopos nuplaunamos, užpilamos šaltu vandeniu ir paliekamos mirkti nakčiai.

2

Ryte nuplaunamos, užvirinamos ir paliekamos brinkti 10-15 min.

3

Ant keptuvės lydytame svieste trumpai pakepami moliūgo gabaliukai.

4

Formuojamas kruopų bokštelis, šalia dedami pakepti moliūgo gabaliukai, pjaustyto avokado. Apibarstoma lukštentų moliūgų sėklomis, mieliniais dribsniais.

Avižinių kruopų bokštelis su keptais moliūgo gabaliukais