Avižų kruopų košė su kepta morka ir ybiške (Okra)

Receptą įkėlė:Kristina ValaitienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Noris košės imi ir valgai.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 60 g Avižų
 Morka
 Valgomoji ybiškė
 Lydytas sviestas

Paruošimas:

1

Avižas užmerkite vakare, ryte perplaukite, užkaiskite, užvirus išjungiame ir paliekame brinkti 5 min.

2

Pasikepame morka su ybiške trumpai.

3

Sumaišome kruopas su keptomis daržovėmis.

Ingredientai

 60 g Avižų
 Morka
 Valgomoji ybiškė
 Lydytas sviestas

Gaminimo eiga

1

Avižas užmerkite vakare, ryte perplaukite, užkaiskite, užvirus išjungiame ir paliekame brinkti 5 min.

2

Pasikepame morka su ybiške trumpai.

3

Sumaišome kruopas su keptomis daržovėmis.

Avižų kruopų košė su kepta morka ir ybiške